Kadonnut koira löytyi – oli harhaillut kilometrikaupalla maanalaisissa vesitunneleissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Omistajaltaan karannut koira päätyi taannoin melkoiselle seikkailulle Yhdysvalloissa, Pennsylvanian osavaltiossa. Se vaelsi pitkän matkan sokkelomaisia maanalaisia tunneleita pitkin.

Lady-niminen yorkshirenterrieri oli karannut omistajansa liikkuvasta autosta Dupontin keskustassa. Koiraa alettiin etsimään vapaaehtoisista kootuvan Luzerne County Pet Recovery Services -järjestön avustuksella. Heille selvisi, että lemmikki oli päätynyt kaupungin maanalaisiin vesitunneleihin.

Eläinsuojan perustaja Tracey Morgan-Chopick ja eläinpelastaja John Ackourey ryhtyivät tutkimaan tunneleita. Lopulta kilometrien matkan maan alla harhaillut Lady löytyi. UPI-uutissivuston mukaan koira pääsi takaisin omistajiensa luokse.

-Kilometrien pituisia etsintöjä seurasi Ladyn löytyminen ja yllättävä jälleennäkeminen omistajien kanssa. Omistaja itki ja oli erittäin onnellinen. Sekä hän että hänen poikansa, Ackourey kuvaili.