The Voice of Finland -tuomaristo uusiksi – ensi kaudella mukana uusia valmentajia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

The Voice of Finland -ohjelmassa koetaan tulevalla kaudella muutoksia. Toni Wirtanen ja Sipe Santapukki sekä Anna Puu jäävät Nelosen tiedotteen mukaan pois laulukilpailun valmentajajoukosta.

Toni Wirtanen nähtiin tähtivalmentajana yhteensä kuudella kaudella, joista neljä viimeistä hän hoiti yhdessä Sipe Santapukin kanssa. Heidän tiimiään edustaneet Juffi Seponpoika, Sussu Erkinheimo ja Onni Kivipelto voittivat kilpailun vuosina 2020, 2022 ja 2023.

– Oli todellinen etuoikeus istua Tonin kanssa The Voice of Finlandin ikonisessa valmentajan tuolissa, valmentaa lahjakkaita laulajia ja seurata heidän kehitystään. Nautin matkan jokaisesta hetkestä, se oli antoisaa ja mielenkiintoista, Santapukki kertoo tiedotteessa.

Myös Anna Puu toimi tähtivalmentajana kuudella kaudella. Hän kuvailee tuntemuksiaan haikeiksi, mutta kertoo ajan olevan hyvä tuoda mukaan uusia valmentajia.

– Tulee iso ikävä sitä jengiä, jonka kanssa olen saanut tehdä ohjelmaa. Lisäksi tulee ikävä uusia artistin alkuja, joista olen itsekin inspiroitunut. Minulle on jäänyt parhaat muistot niistä hetkistä, kun kilpailija löytää itsestään jotain uutta ja uskaltaa toteuttaa itseään, Puu kuvailee.

The Voice of Finlandin uudet tähtivalmentajat paljastetaan sykyllä. Ohjelman laulajahaku on käynnissä 9. heinäkuuta asti. Mukaan voi hakea Nelosen sivuilla.