Avril Lavignen ja Tygan romanssi ei kestänyt – keväällä alkanut suhde karille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tämän vuoden helmikuussa Avril Lavigne ja räppäri Tyga nähtiin ensimmäistä kertaa julkisilla paikoilla yhdessä. Huhut parisuhteesta alkoivat heti kiertämään näyttävän parivaljakon ympärillä. Maaliskuussa rakastavaiset vahvistivat viimein huhut todeksi.

Tuoreen parin rakkaus ei kuitenkaan kauaa kestänyt koska tuoreen tiedon mukaan Avril Lavigne ja Tyga ovat jo päättäneet jatkaa elämäänsä erillään. Daily Mail -sivuston mukaan 38-vuotias Lavigne ja 33-vuotias Tyga olivat kuitenkin eronneet hyvässä hengessä ja päättäneet jatkaa ystävinä.

Vielä hetki sitten pariskunta esiintyi julkisilla paikoilla yhdessä ja antoi paparazzien ottaa toisistaan yhteiskuvia, joissa he osoittivat kiintymystä toisilleen. Suhteen on kerrottu yksinkertaisesti vain tulleen melko yllättäen tiensä päähän ilman mitään draamaa tai kolmansia osapuolia.