60 000 euroa Tampereella voittanutta etsitään edelleen – vain muutama päivää aikaa lunastaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uutisoimme taannoin kadoksissa olevasta lottovoittajasta, jolla alkaa olla kiire lunastaa voittonsa. Joku pelasi viime kesäkuussa kierroksella 25/2022 Loton 6+1 -peliä Tampereen Ratinan K-Supermarketissa ja voitti 62 585 euroa. Hän ei kuitenkaan ole lunastanut voittoa.

Voittaja ei ollut pelatessaan tunnistautunut Veikkaus-kortilla. Siksi voitto pitää lunastaa kiireesti voittotositetta vastaan Danske Bankista tai Veikkauksen pelisalista. Viimeinen lunastuspäivä on sunnuntaina 25. kesäkuuta 2023.

– Meillä ei valitettavasti ole tarkempaa tietoa voittajasta. Nyt kannattaakin vielä kertaalleen kaivella viime kesän jäljiltä rantakassien sivutaskut ja selata kesällä luetut kirjatkin läpi, jos arvokasta tositetta olisi käytetty vaikkapa kirjanmerkkinä, kertoo Veikkauksen tiedottaja Minna Sundholm.

Mikäli voittoa ei lunasteta määräaikaan mennessä, siirtyy voittosumma jakamattomiin varoihin. Vuoden määräaika voitonlunastukseen on määritelty arpajaislaissa ja Veikkauksen säännöissä.

– Etsintäkuulutuksien kautta on ennenkin löydetty voittajia, joten toivoa vielä on tämänkin voiton suhteen Sundholm kertoo.