Himos Juhannuksessa myös hiljainen leirintäalue – hiljaisuus kello 24-07

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Himos Juhannus järjestetään Kämsässä 22.-24. kesäkuuta. Tuttuun tapaan festivaalikävijöillä on mahdollisuus yöpyä tapahtumapaikan yhteydesssä olevalla leirintäalueella. Tänä vuonna huomioon on otettu myös rauhallisia yöunia kaipaavat.

Himos Juhannuksen leirinnässä on tänä vuonna ensi kertaa Silent Himos -alue. Kyseisellä alueella majoittuvat itoutuvat noudattamaan hiljaisuutta kello 24-07 välisenä aikana. Silent Himos on käytössä myös ainakin Iskelmä Himos ja Jysäri -tapahtumissa.

Himoksen leirinnässä on myös Yhden yön juttu -alue. Se on tarjoitettu niille festarikävijöille, jotka haluavat majoittua vain yhden yön ajan. Heillä on oltava majoittumisen ajalle voimassa oleva festivaaliranneke.

Himos Juhannus alkoi torstaina 22. kesäkuuta. Esiintymässä festivaaleilla ovat muun muassa Gettomasa, Antti Tuisku, Erika Vikman, Apulanta, Cledos, Bess ja Abreu.