Valvontakamera ikuisti hämmentävän näyn – kymmenet karanneet vuohet valtasivat naapuruston

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Texasissa sijaitsevassa kaupungissa herättiin taannoin hämmentävään näkyyn. McKinneyn Erwing Farmsin asuinalue oli yllättäen täyttynyt kymmenistä sarvipäistä.

Yhteensä noin 40 vuohea oli ilmestynyt varhain aamulla Erwing Farmsin kaduille ja pihoille. Asukkaiden harmiksi eläimet olivat mutustelleet pihojen nurmikoiden, piha-istutusten ja kasvimaiden antimia. Näky ikuistui valvontakameroiden videoksi, joka on sittemmin levinnyt viraalina verkossa.

Vuohet kuuluivat eläimiä pihojen puhdistukseen vuokraavalle yritykselle. Vuohet olivat karanneet läheiseltä purettavalta tontilta, jonka pihalta ne olivat olleet syömässä kasveja. UPI-uutistoimiston mukaan yritys on korvannut asukkaille vuohien aiheuttamat vahingot.