Brooklyn Beckhamin kanareseptille täystyrmäys: ”Siinä meni 25 dollarilla öljyä”

Lifestyle Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ex-jalkapalloilija David Beckhamin ja Spice Girls -tähti Victoria Beckhamin vanhin poika Brooklyn on mennyt viime vuonna naimisiin. 23-vuotias tähti avioitui 28-vuotiaan yhdysvaltalaisen näyttelijä Nicola Peltzin kanssa. Pariskunta päätti ottaa yhteisen uuden sukunimen, Peltz Beckham.

Brooklyn Peltz Beckham teki nyt hieman normaalista poikkeavamman Instagram-julkaisun kanavalleen ja päätti esitellä hänen luottoreseptinsä videolla. Videolla mies näyttää miten hän valmistaa friteerattua kananrintaa ja makeantulista dippiä.

Chosen Foods -tuotemerkin kanssa yhteistyössä tehdyssä ruoanlaittovideossa mies käyttää pannulla paistamiseen reilusti avokadoöljyä, joka aiheuttikin nopeasti monissa katsojissa närää. ”Tuossa meni ainakin 25 dollarin arvosta avokadoöljyä”, eräs katsoja kommentoi. Monien mielestä reseptissä tuhlattiin liikaa maitoa ja öljyä.

Aluksi Brooklyn marinoi kanan rintafileet seoksessa, jossa on mausteita ja maitoa. Sen jälkeen hän kastaa fileet jauhomausteseokseen ja friteeraa ne pannulla, johon on kaadettu reilu kerros avokadoöljyä. Lopuksi hän valmistaa kanalle vielä dipin, johon tule avokadomajoneesia, tulista kastiketta ja hunajaa.