Terminator-tähti mukana Stranger Thingsin viimeisellä kaudella

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Netflixin Stranger Things -sarjassa tullaan näkemään jälleen yksi 1980-luvun suosikkitähti. Sarjan näyttelijäkaartiin liittyy viidennellä tuotantokaudella muun muassa Terminator-elokuvista tunnettu Linda Hamilton.

Näyttelijäkiinnitys paljastettiin viikonloppuna Netflixin Tudum-tapahtuman yhteydessä. Hamiltonin roolista ei kuitenkaan paljastettu tarkempia yksityiskohtia. Stranger Thingsin tuleva viides tuotantokausi on sarjan viimeinen.

Hamilton näytteli Sarah Connoria elokuvissa Terminator – tuhoaja ja Terminator 2 – Tuomion päivä. Hän palasi rooliin vuonna 2019 ilmestyneessä Terminator: Dark Fate -elokuvassa. Hamilton tunnetan myös muun muassa elokuvista Maissilapset ja Dante’s Peak.

Stranger Thingsissä on nähty lukuisia 1980-luvun scifi- ja kauhuelokuvista tuttuja tähtiä, kuten Winona Ryder, Paul Reiser ja Robert Englund. Sarjan viimeisen kauden ilmestymisajankohtaa ei ole toistaiseksi paljastettu.