Catherine ja Heikki Kovalainen saivat pojan kuukauden ennen aikojaan – ihastuttava kuva someen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Formulakuljettajana suomalaisille alunperin tunnetuksi tullut ja viime aikoina rallin SM-sarjaa muun muassa Janni Hussin kanssa ajanut Heikki Kovalainen on saanut perheenlisäystä. Hän kertoo sosiaalisessa mediassa, että perheeseen on syntynyt poikavauva. Heikin mukaan äiti ja vauva voivat molemmat hyvin ja sanojensa takeeksi hän julkaisi molemmista kuvan.

Someseuraajiensa iloksi julkaistussa ihastuttavassa kuvassa nähdään Catherine Kovalainen ja perheen tuorein tulokas autossa. Toisessa kuvassa Heikki Kovalainen kantaa pienokaista sairaalan käytävällä. Päivityksessään Kovalainen paljastaa, että lapsi syntyi kuukauden ennen laskettua aikaa, mutta kertoo kaiken menneen silti hyvin.

– Suuret kiitokset Helsingin Naistenklinikan henkilöstölle siitä, että saivat lapsen turvallisesti maailmaan ja pitivät meistä sen jälkeen hyvää huolta. Nyt olemme taas kotona, Heikki Kovalainen kirjoitti lähes 33 000 seuraajalleen Instagramissa.