Sofia Richie loi uuden TikTok-trendin – kuvaamiseen tarvitsee kaveria

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lionel Richien tyttärenä julkisuuteen noussut Sofia Richie on mennyt naimisiin musiikkipiireistä tutun Elliot Graingen kanssa. He tapasivat toisensa vuonna 2020 ja alkoivat julkisesti seurustelemaan keväästä 2021 lähtien. He sanoivat toisilleen tahdon Etelä-Ranskassa noin kuukausi sitten.

Sofia Richie päätti juuri ennen häitä liittyä TikTokiin, jonne hän onkin julkaissut jo monta videota. Videoilla nainen esittelee miten hän meikkaa ja valikoi asunsa päivän tapahtumiin. Tähti esittelee laittautumistaan ja on nyt keksinyt itse myös uuden trendin sovelluksessa.

Sofia Richie julkaisi videon, jossa hän esittelee omaa asuaan. Hän näyttää aluksi kuvaavan videota itse, mutta yhtäkkiä kamera jääkin ilmaan naisen vetäessä kätensä pois ja jatkaa matkaansa tähden edessä kun nainen kävelee ja esittelee asuaan. Moni on Sofia Richein esittelemällä tavalla yrittänyt nyt lähteä toisintamaan tätä kuvaustyyliä omien ystäviensä tai puolisoidensa avulla.

@sofiarichiegrainge

Last nights look

♬ original sound – vibey music 🎶 🕺 🪩

@sofiarichiegrainge

Staring the week off in Valentino

♬ Lovely Day Austin Millz Remix – Austin Millz

@alixearle PLEASE this is the funniest video ive ever posted HAHAHAHAHAH #sibling #siblingfights ♬ original sound – alix earle

@shaymitchell

I tried

♬ original sound – vibey music 🎶 🕺 🪩