Keikkakatastrofien syy selvisi: Lil Wayne ei muista kappaleidensa lyriikoita

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Epilepsiasta vuosien ajan kärsinyt amerikkalaisräppäri Lil Wayne on sanonut, että ei muista omia kappaleitaan. Syy on huonossa muistissa. Nelikymppinen räppäri on kertonut olevansa kiitollinen siitä, että hänellä on edelleen luova mieli.

Lil Wayne jatkaa muistiongelmista huolimatta uusien teosten tuottamista. Hän ei kuitenkaan muista, mitä kappaleita on tehnyt aiemmin. Mies myönsi asian äskettäin Rolling Stone -lehden haastattelussa.

Laulaja on oikealta nimeltään Dwayne Michael Carter Jr. Miehen sukunimi on toiminut useamman pitkäsoiton albuminimenä, mutta artisti paljastaa, että ei muista yhtäkään kappaletta kyseisiltä levyiltä.

– Tha Carter III, Tha Carter II ja Tha Carter One tai Tha Carter IV ovat yhdentekeviä, koska en muista kyseisiä levyjä, enkä edes sitä, koska ne ilmestyivät. Se on siunaus ja kirous. Luovuuteni on jatkuvaa, en vain muista vanhoja juttuja, hän kertoi haastattelussa.

Lil Wayne aloitti uransa jo varhaisessa iässä. Hän on saavuttanut suuren suosion ja useita Grammy-palkintoja uransa aikana. Kerroimme äskettäin, että hän käveli kesken keikan pois lavalta eikä tullut enää takaisin. Fanit pettyivät ennen aikojaan päättyneeseen keikkaan todella paljon. Lil Wayne keskeytti keikan kertomansa mukaan siksi, koska hänen mielestään yleisö oli liian alavireinen ja laiska.