Vanhuksia huijannut Salt Lake Cityn täydellinen nainen 6,5 vuodeksi vankilaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Salt Lake Cityn täydellisissä naisissa esiintyvän realitytähti Jen Shahin tuomiota on lykätty. Hän on syyllistynyt petokseen ja naista odotti jopa 30 vuoden vankeustuomio. Lopulta hänet tuomittiin 78 kuukaudeksi, eli 6,5 vuodeksi vankeuteen.

Asianajaja Damian Williams jätti oikeudenkäynnin yhteydessä tuomarille kirjeen, jossa tämä pyysi Shahin tuomion siirtämistä ryhmässä esiintyneiden aikatauluriitojen vuoksi. Tuomari hyväksyi pyynnön. Jen Shah myönsi aiemmin syyllisyytensä petokseen telemarkkinoinnin yhteydessä.

– Käytimme osavaltioiden välisiä puheluita ja sähköposteja. Tiesin, että monet tuotteiden ostajista olivat yli 55-vuotiaita. Olen niin pahoillani, reality-tähti sanoi oikeudessa Inner City Pressin Matthew Russell Leen mukaan.

Vastineeksi tunnustamisesta syyttäjä suostui luopumaan rahanpesusyytteistä, mikä lyhensi tuomiota. 49-vuotias realitytähti on aiemmin leuhkinut omaisuudellaan. Nainen kertoi toteuttaneensa 20 vuotta suoramarkkinointia menestyneesti. Nyt tiedetään, että ainakin osa liiketoiminnasta on ollut rikollista.