Vanderpump Rules -sarjan kuvaukset käynnissä – Ariana Madix tanssii tuolilla exän baarissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kerroimme juuri miten Bravo-televisiokanavan tuotantoryhmä on aloittanut uusien työntekijöiden etsimisen Vanderpump Rules -realitysarjaan. Sarjassa seurataan Yhdysvaltojen Los Angelesin West Hollywoodissa sijaitsevan ravintolan henkilökunnan työ- ja yksityiselämän kiemuroita.

Nyt sarjan 11. tuotantokauden kuvaukset on aloitettu. Uudella tuotantokaudella tullaan seuraamaan muun muassa sitä miten Ariana Madix aloittaa uuden elämänvaiheensa sinkkunaisena. Edellinen tuotantokausi päättyi pettämisskandaaliin kun Tom Sandovalilla oli salasuhde pariskunnan yhteisen ystävän Raquel Levissin kanssa.

Audpen-niminen TikTok-käyttäjä on julkaissut kanavalleen videon, jossa nähdään miten sarjaa kuvataan TomTom-nimisessä baarissa, jonka osaomistajana Tom Sandoval toimii. James Kennedy soittaa taustalla musiikkia a Ariana Madix on noussut tuolin päälle tanssimaan samalla kun muut ravintolan asiakkaat hurraavat ja huutavat naisen nimeä.

@audpen lord in heaven i love this place #vanderpumprules #ariana #pump ♬ Raise Your Glass – Dena Deadly