Robert De Niron lapsenlapsi kuoli – tämä tapauksesta tiedetään nyt

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijäveteraani Robert De Niron pojanpoika Leandro on kuollut. Asiasta kertoi ensimmäisenä Leandron äiti, Drena De Niro. Pojan kuolinsyytä ei ole kerrottu julkisuuteen ja hän oli ainoastaan 19 vuotta vanha. Se kuitenkin tiedetään, että poika löydettiin kuolleena omasta kodistaan, New York Cityn Wall Streetiltä.

Poliisi tarkasti tiedottomana olleen pojan kunnon hänen kodissaan ja paikalle saapunut ensiapuryhmä totesi hänet kuolleeksi. Kuolinsyy tullaan selvittämään tarkemmin ruumiinavauksessa, mutta se oli yllättävä. TMZ:n mukaan Leanadron ystävä löysi hänet kuolleena tuolista, jonka vierellä oli valkoista jauhetta lautasella. Toisin sanoen, menehtyminen on voinut olla huumausaineista johtunut vahinko.

– Olen syvästi ahdistunut rakkaan pojanpoikani Leon kuolemasta, Robert De Niro kommentoi virallisessa tiedotteessaan Mirrorin mukaan.

– Kaunis suloinen enkelini. Sanat eivät riitä kertomaan, kuinka paljon sinua olen rakastanut siitä hetkestä lähtien, kun tunsin sinut ensimmäisen kerran vatsassani, kuuluvat puolestaan lohduttoman äidin sanat sosiaalisessa mediassa.

– En tiedä, kuinka voin elää ilman sinua, mutta yritän jatkaa ja levittää ympärilleni samanlaista rakkautta ja valoa, jota sait minut tuntemaan äitinäsi.

Drena jakoi yhteiskuvia poikansa kanssa tänä vuonna äitienpäivänä. Drena on vanhin De Niron seitsemästä lapsesta. Hänen äitinsä on näyttelijän ensimmäinen vaimo, näyttelijä Diahnne Abbott. Drena De Niro on 51-vuotias.