Uskomaton suoritus: Avril Lavigne osaa hittibiisinsä sanat 8 kielellä – lauloi kappaleen japaniksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kanadalainen poprock-artisti Avril Lavigne on viime vuosien aikana tehnyt ison paluun musiikin pariin. Nainen tunnetaan kuitenkin yhä parhaiten hänen musiikkituotannostaan, joka on julkaistu 2000-luvun alussa.

Nyt 38-vuotias Avril Lavigne paljasti, että hän osaa laulaa Girlfriend-kappaleensa kahdeksalla eri kielellä, koska on kuunnellut niiden käännöksiä. Tähti esitteli japanin kielen taitojaan Yungbludille Apple TV:n omassa Carpool Karaoke -sarjassa ja lauloi kappaleen kertosäettä japaniksi.

Yungblud oli hyvin vaikuttunut naisen taidoista ja kertoi, että hän itse ei aina muista kappaleitaan edes englanniksi. Lavigne lauloi kappaletta myös mandariinikiinaksi. Videon kommentoijat ovat kertoneet, että naisen ääntäminen on kuitenkin ruosteessa eivätkä kaikki japanin kieltä osaavat ymmärtäneet naisen laulamisesta mitään.