Carmen Electra ja Jenny McCarthy biksuissa – ysäriä riittämiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kim Kardashianin ja Jens Greden perustma alusvaate- ja muotovaatemerkki Skims on heittäytynyt ysäritunnelmiin. Yhtiön tuoretta mainoskampanjaa tähdittävät 1990-luvun seksisymbolit Carmen Electra ja Jenny McCarthy.

Electra ja McCarthy nähdään Skimsin julkaisemissa kuvissa ja videolla pesemässä autoa yhtiön biksut ja topit yllään. Kaksikko nähtiin juontamassa 90-luvulla MTV:n Singled Out -ohjelmaa. He kertovat tiedotteessa kuvaussessioiden tuntuneen paluulta ysärille.

– Jenny McCarthyn tapaaminen uudelleen Skim-kampanjaa varten oli yhtä unelmaa. Hän ei ainoastaan näytä edelleen upealta, vaan hän myös toi parasta energiaa kuvauksiin ja oli suurin cheerleaderini, Electra kuvaili.

Musiikkiuran ja Playboyssa poseeraamisen myötä kuuluisuuteen noussut Electra nähtiin 90-luvulla muun muassa Baywatch-sarjassa. Myös McCarthy vieraili kyseisessä sarjassa, minkä lisäksi hän on näytellyt elokuvissa kuten Scream 3, Scary Movie 3 ja Sekopallo.