Tarja Turunen ja Marko Hietala tulkitsivat suosikkikappaleen yhdessä – upea hetki videolle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kotimaisen Nightwish-yhtyeen ex-jäsenet ovat jälleen yhdistäneet voimansa. Tarja Turunen ja Marko Hietala esittivät Sveitsissä järjestetyllä festivaalilla suosikkikappaleen, joka on kuulunut myös Nightwishin ohjelmistoon.

Sekä Turunen että Hietala esiintyivät Prattelnin Z7 Summer Nights Open Air -festivaalilla omien sooloyhtyeidensä kanssa. Fanien riemuksi muusikot esiintyvät myös yhdessä, tulkiten Andew Lloyd Webberin Oopperan kummitus -musikaalin säveltämän Phantom of the Opera -kappaleen. Nightwish coveroi kappaleen Century Child -albumillaan vuonna 2003.

Hietalan ja Turusen yhdessä esittämä kappale tallentui yleisön kuvaamiksi videoiksi, jotka on sittemmin julkaistu Youtubessa. Entisten Nightwish-tähtien sooloyhtyeiden esiintymistä päästään kuulemaan ja näkemään vielä tänä kesänä myös Suomesa. He nousevat lavalle samaan illan aikana myös Savonlinnan Olavinlinnassa 3. elokuuta 2023.