Sinkkulaiva-deittiohjelma tekee paluun – juontajana Esko Eerikäinen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sinkkulaiva-sarja tulee takaisin televisioon pitkän tauon jälkeen. Sinkkulaivan lemmenkapteenina ja risteilyisäntänä toimii Esko Eerikäinen, jolle kyseessä on tuttu työpesti vuosien takaa.

– Edellisestä kaudesta on jo reilut 10 vuotta, joten meno on hieman muuttunut. Uudessa Sinkkulaivassa ihmiset ovat rohkeampia ja avoimempia rakkauden suhteen. Kaikki hetket ovat todella aitoja. Arvostan sitä, miten osallistujat olivat sydän auki mukana, Esko kertoo.

– Oma roolini on myös hieman erilainen kuin aiemmin. Olen osallistujille ystävä, isä, isoveli. Huolehdin, että kaikilla on hyvä olla – kannustan ja rohkaisen, hän jatkaa.

Jokaisessa jaksossa seurataan romantiikan nälkäistä sinkkua tai sinkkuseuruetta, jotka astelevat laivaan sydän täynnä odotusta ja mieli tulvillaan toivoa uuden ihmisen kohtaamisesta. Uusi kausi alkaa MTV Katsomossa keskiviikkona 9. elokuuta. Jaksoja julkaistaan keskiviikkoisin aina kolme kerrallaan.