Travis Barker kärsi lentopelosta tuhoisan onnettomuuden seurauksena – pääsi eroon Kourtneyn avulla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Blink-182-rumpali Travis Barker kärsi vuosikausien ajan lentopelosta. Pelon taustalla oli tuhoisa lento-onnettomuus, jossa hän oli vuonna 2008. Nyt Barker kertoo kuitenkin päässeensä pelosta yli vaimonsa Kourtney Kardashianin ansiosta.

– Lensin juuri 30. kertaa lento-onnettomuuteni jälkeen. En pystyisi lähtemään kiertueille tai nauttimaan elämästä samalla tavalla ilman upean vaimoni parantavaa rakkautta. Rakastan sinua, Barker kirjoitti Threads-somepalvelussa.

Barker oli mukanan lento-onnettomuudessa syyskuussa 2008 matkustaessaan Los Angelesiin Etelä-Carolinasta. Yksityiskoneen rengas oli puhjennut juuri ennen ilmaannousua, minkä seurauksena se syöksyi pois kiitoradalta. Koneen lentäjät kuolivat heti, matkustajina olleet Charles Still ja Chris Baker myöhemmin.

Lennolla mukana ollut Barkerin läheinen ystävä Adam ”DJ AM” Goldtein selvisi onnettomuudesta hengissä. Hän kuitenkin kuoli vuotta myöhemmin reseptilääkkeiden yliannostukseen. Barker itse vietti 11 viikkoa sairaalassa vakavien palovammojen vuoksi.

– Pakenin koneesta niin kiireellä, että hyppäsin suoraan polttoainetta täynnä olleen suihkumoottorin päälle. Koko vartaloni syttyi tuleen, Barker kuvaili tilannetta Joe Rogan Experience -podcastissa vuonna 2019.