Epätavallinen koti kaupan – tubettaja remontoi ohjussiilosta kodin

Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Nebraskassa on myynnissä epätavallista asumisratkaisua kaipaavile sopiva koti. Kyseessä on käytöstä poistettu entinen ohjussiilo, jonka Youtube-tähti Andrew Flair remontoi.

Flair-kanavaa ylläpitävä tubettaja osti ohjussiilon 550 000 dollarilla eli noin 490 000 eurolla vuonna 2022. Hän muutti siilon maanaiseksi kodiksi yhteensä 45 päivää kestäneessä remotissa. Siilossa on uudistuksen myötä muun muassa vinyylilaattalattia, valkokangas, keittiö mukavuuksineen ja pöytäjalkapallopeli.

Flair on asettanut kodikkaan ohjussiilon myyntiin 750 000 dollarin hintaan. Hänen mukaansa siilo käy hyvin niin kodiksi, viikonlopunviettopaikaksi kuin Airbnb-kohteeksikin. KHGI-TV-uutissivuston mukaan kiinteistövälittäjät ovat jo saaneet kiinnostuneita yhteydenottoja epätavallisesta kodista.