Kevin Costnerin ero tuli kalliiksi – joutuu maksamaan jättisumman elatusmaksua

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Kevin Costner on määrätty maksamaan yli kaksinkertainen summa elatusmaksua alunperin ehdotetusta summasta entiselle vaimolleen. Näyttelijä on taistellut oikeudessa 49-vuotiasta ex-vaimoaan Christine Baumgartneria vastaan. Ero muuttui jo alkumetreillä likaiseksi ja Baumgartner kynii 68-vuotiaalta Costnerilta kaiken mitä saa.

Kevin Costnerin on maksettava käsilaukkusuunnittelija-exälleen 129.755 dollaria kuukaudessa kolmen yhteisen lapsen elättämiseen. Pariskunnalla on 16-vuotias Cayden, 14-vuotias Hayes ja 13-vuotias Grace. Fox Newsin hankkimat oikeudenkäyntiasiakirjat osoittavat myös, että tuomari määräsi Kevinin maksamaan 200.000 dollaria asianajajan palkkioita ja 100.000 dollaria oikeuslääketieteeseen liittyviä kirjanpitokuluja.

Pariskunta haki avioeroa toukokuussa 18 vuoden avioliiton jälkeen vedoten sovittamattomiin erimielisyyksiin. Oikeudenkäynti jatkuu seuraavaksi omaisuuden jakamisen suhteen, ja käsittelyssä on esimerkiksi 145 miljoonan dollarin arvoinen rantakiinteistö ja sen kohtalo.

Kevin väitti kesäkuussa, että hänen exänsä kieltäytyi muuttamasta pois Kalifornian kodista. Christine on kertonut oikeuden asiakirjoissa, että hänellä ei ole ollut palkallista työtä sen jälkeen, kun heidän vanhin lapsi syntyi vuonna 2007. Kevin on tiettävästi syyttänyt Christinea myös 250.000 dollarin elatusmaksun vaatimisesta, jolla kattaisi plastiikkakirurgialaskujaan.