Tuleva perheenisä tanssi pokeripöydällä alasti – perhe väittää joutuneen huumatuksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Long Islandilta kotoisin oleva 35-vuotias Brian Danilczyk oli viettämässä polttareitaan Las Vegasissa. Seuraavana päivänä miehen viimeisillään raskaana oleva vaimo sai lukea miehensä edesottamuksista lehdestä. Danilczyk meni juhlissa jo alkumetreillä syvään päätyyn. Kerroimme aiemmin hänen tanssineen alasti pokeripöydällä.

Nyt tapahtumien tarkempi kulku on selvinnyt. Las Vegasin poliisi kertoi, että Brian Danilczykin väitettiin sylkäisseen yksijalkaisen miehen päälle Flamingo-hotellin Bird Barissa noin kello 23:20. Sen jälkeen mies pakeni Stripille, eli Las Vegasin viihdekadulle. Hän riisui vaatteensa ja käveli alastomana Harrah’s Hotel and Casinolle. Valvontakameran video näytti, kuinka mies heilutteli sukuelimiään alastomana pokeripöydällä tanssiessaan.

Poliisit ottivat polttarisankarin kiinni ja syyttivät häntä häiriökäyttäytymisestä, pahoinpitelystä ja viidestä sopimattomasta itsensäpaljastelusta. Danilczykinillä itsellään ei ole mitään muistikuvaa tapahtumista.

Hänen isänsä William Danilczyk sanoi, että hänen poikansa oli erilaisessa mielentilassa, eikä laisinkaan oma itsensä. Omaiset väittivät The New York Postin haastatteluissa, että Danilczykin omituinen käytös johtui jonkinlaisesta hallusinogeenisesta huumeesta, jota oli pantu hänen juomaansa.

– Olemme hyvää väkeä ja mieheni on hieno ihminen. Hän EI KOSKAAN käyttäytyisi sillä tavalla. Hän on uhri, hänen vaimonsa Michele Danilczyk sanoi.

– Henkilö, joka päätti huumata mieheni on todellinen rikollinen ja on syyllinen sellaiseen käytökseen, hän sanoi.

Poliisit toimittivat Danilczykinin ensiapuklinikalle ja hänestä otettiin toksikologinen näyte, josta selvinnee käytetyt huumausaineet.

– Hän ja hänen ystävänsä istuivat ulkona puhumassa kotivakuutuksista. Joku sisällä osti kierroksen kaikille. He olivat poistumassa, kun muut kutsuivat heidät sisään ja sanoivat: ”Hei, he tarjosivat kierroksen, juomat ovat täällä.” Kymmenen minuuttia myöhemmin Danilczykin kertoi voivansa huonosti ja sitten tilanne karkasi käsistä, poliisit kertovat.