Salarakas Raquel Leviss vaihtaa nimensä – terapiajakso päättyi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suositussa Vanderpump Rules -sarjassa seurataan Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjasta tunnetuksi tulleen Lisa Vanderpumpin ravintoloiden työntekijöitä ja heidän parisuhdekiemuroitaan. Keväällä sarjan tähtiä kohtasi skandaali, kun Tom Sandovalin ja Raquel Levissin salasuhde paljastui.

Raquel Leviss kirjautui skandaalin aikana vapaaehtoisesti sisään mielenterveyskuntoutukseen keskittyneeseen hoitolaitokseen, Yhdysvaltojen Arizonassa sijaitsevaan The Meadowsiin. Nyt hän on kirjautunut hoitolaitoksesta ulos ja samalla nainen on ottanut syntymänimensä, Rachel Levissin käyttöön.

Salasuhteen tultua julkisuuteen Raquel kohtasi suuren määrän vihapuhetta. Yksi kiusaamisen muoto keskittyi naisen oikeaan nimeen, kun nettiöykkärit saivat tietää naisen olevan oikeasti Rachel, eikä Raquel. Jälkimmäinen on naisen lempinimi, jota perheessä on käytetty siitä lähtien, kun hän on ollut pieni. Terapeutit saivat suostuteltua Raquelin ottamaan sen takaisin käyttöön ja siten kumottua nimeen liittyvän vihapuheen TMZ raportoi.