Sara Sieppi uimapuvussa kesäpäivityksessään: ”Grillaillu, saunonut, uinut”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkiskaunotar Sara Sieppi tekee nykyään liiketoimintaa sosiaalisessa mediassa, josta onkin tullut hänelle merkittävä tulonlähde. Viime aikoina Sara on julkaissut runsaasti kuvia esimerkiksi lomamatkoiltaan ja esitellyt ajoittain myös muun muassa alusvaatteita.

Mallikaunotar on nyt muistanut sosiaalisen median seuraajiaan kuvapäivityksellä, jossa hän kertoo samalla kesän kuulumisiaan. Sara ehti lekotella kolme päivää, mutta kertoi sen tuntuneen merkittävästi pidemmältä lomalta.

– Terkkuja täältä, missä kello pysähtyy. Oon nukkunut, grillaillu, saunonut, uinut ja katellu kympin uutisia. Nää kolme päivää tuntunut viikolta. Ajattelin viikonlopuksi karata ihmisten ilmoille ja jatkaa tätä hidastettua dokumenttia sit taas ens viikolla. Ei mulla muuta ku että mökki on ihmisen parasta paikkaa. (Otin tän kuvan muistoksi mun puhelimeen siit hetkestä, kun tunsin isoa onnellisuutta – harvemmin tämmösiä tääl jaan, mut toi kakkoskuvan sääski pakotti), Sara kirjoitti päivityksessään.