Charly Jordan paratiisilomalla – biksuja, rantoja ja ökyautoja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu DJ-tähti Charly Jordan poseeraa nykyisin sosiaalisessa mediassa yli kolmelle miljoonalle seuraajalle. Jordanin suosio kasvaa hänen näyttävien kuviensa ansiosta, sillä yleensä Charly poseeraa somessa vähäpukeisena ja upeissa maisemissa.

Nyt Jordan on esitellyt elämäänsä keikkojen välillä, sillä hänet nähdään poseeraamassa paratiisia muistuttavissa maisemissa biksuissa ja muun muassa luksusautojen kanssa. Samalla hän kertoo ehtineessä välillä käydä kotona ennen paluuta keikoille Miamiin.

Los Angelesissa asuva ja kansainvälistä DJ-uraa tekevä sosiaalisen median julkkiskaunotar Charly Jordan on viime aikoina julkaissut usein näyttäviä upeita kuviaan sosiaalisessa mediassa. Nykyisin Jordan työstää myös omaa kuntoiluohjelmaansa verkossa, ja viime aikoina Charly on kunnostautunut myös videobloggaajana. Jordan poseeraa nykyisin jo yli kolmelle miljoonalle seuraajalle.