Huijari pani huoneen remonttiin Riihimäellä – nukahti sen jälkeen hotellin aulaan

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Riihimäellä sijaitsevasta hotellista soitettiin tiistaiaamuna kello 07:30 poliisille, koska Hämeenkadulla sijaitsevan majoituspalvelun aulassa nukkui mies. Henkilö oli ollut aiemmin hotellin asiakkaana, mutta hänet oli heitetty huoneesta pihalle maksamattoman laskun vuoksi.

– Paikalla partiolle selvisi, että 34-vuotias mies oli varannut huoneen väärillä tiedoilla. Mies oli ollut yöllä aggressiivinen ja hajottanut huonetta, jonka jälkeen häntä ei enää oltu päästetty huoneeseen, Hämeen poliisi kertoi.

Poliisi lähti miehen kanssa noutamaan hänen tavaroitaan huoneesta. Partio havaitsi rikotussa huoneessa epäiltyä huumausainetta sekä huumaavia lääkkeitä, joihin miehellä ei ollut esittää reseptiä. Mies kiinniotettiin vahingontekoon ja huumausainerikokseen epäiltynä.