Portion Boys villitsi ja Samu Haber veti kansainvälistä yleisöä Tammerfesteille – katso perjantain kuvakooste

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tammerfestin pääareenan, eli Tampereen Ratinanniemen festivaalipuiston, toinen festaripäivä sujui vauhdikkaasti ja verrattain hyvässä kesäsäässä. Päivän kiistatta energisin ja eniten villiä yhteislaulua aikaan saanut yhtye oli Portion Boys, jonka hittiparaati sai jokaisen paikalla olleen mukaan.

Portion Boysin vauhdikkaana tunnettu show erottui selkeästi päivän muista hieman rauhallisempaa musiikkityyliä edustaneista artisteista. Encoren encorena kuultu Vauhti kiihtyy oli kuin piste iin päälle. Ainakaan silmämääräisesti yhtyeestä ei näkynyt, että vain kaksi tuntia aiemmin he olivat syöneet suurehkon määrän sairaalloisen tulisia siipiä tamperelaisessa ravintolassa. Tästä siipitempauksesta julkaistaan Starassa video vielä tänään. Se kannattaa katsoa.

Stara tapasi Tammerfestin backstagella Samu Haberin, joka tekee 16 vuoden äärimmäisen menestyksekkään Sunrise Avenue -bändiuran jälkeen festarikiertuetta suomenkielisellä musiikilla. Keikalla kuultiin myös muiden artistien kappaleita, joissa Samu on ollut vierailemassa. Yleisö sai myös mukavan yllätyksen, kun Elastinen nousi Samun kanssa lavalle esittämään Tuulettaa-kappaleen. Samun kansainvälinen suosio näkyi edelleen siinä, että paikalle oli saapunut Keski-Euroopasta saakka kymmenittäin hänen fanejaan.

Neljännesvuosisadan suomiräppiä tehnyt Elastinen tarjosi yleisölle tanakan hittipaketin, jossa kuultiin myös hänen ja yhtyeensä aikaisempaa tuotantoa. Se olikin yleisön reaktioiden perusteella erittäin onnistunut valinta, sillä vanhempi Fintelligensin tuotanto uppoaa erityisen hyvin kolme-nelikymppiseen yleisöön. Illan päätti HIM-yhtyeessä aikoinaan kansainvälistä menestystä saanut Ville Valo, joka esiintyy nykyisin nimellä VV.

Samu Haber Tammerfesteillä 2023, Kuva: Stara
Samu Haber Tammerfesteillä 2023, Kuva: Stara
Samu Haber Tammerfesteillä 2023, Kuva: Stara
Samu Haber Tammerfesteillä 2023, Kuva: Stara
Samu Haber Tammerfesteillä 2023, Kuva: Stara
Elastinen Tammerfesteillä 2023, Kuva: Stara
Elastinen Tammerfesteillä 2023, Kuva: Stara
Elastinen Tammerfesteillä 2023, Kuva: Stara
Elastinen Tammerfesteillä 2023, Kuva: Stara
Elastinen Tammerfesteillä 2023, Kuva: Stara
Elastinen Tammerfesteillä 2023, Kuva: Stara
Elastinen Tammerfesteillä 2023, Kuva: Stara
Portion Boys Tammerfesteillä 2023, Kuva: Stara
Portion Boys Tammerfesteillä 2023, Kuva: Stara
Portion Boys Tammerfesteillä 2023, Kuva: Stara
Portion Boys Tammerfesteillä 2023, Kuva: Stara
Portion Boys Tammerfesteillä 2023, Kuva: Stara
Portion Boys Tammerfesteillä 2023, Kuva: Stara
Portion Boys Tammerfesteillä 2023, Kuva: Stara
Portion Boys Tammerfesteillä 2023, Kuva: Stara
Portion Boys Tammerfesteillä 2023, Kuva: Stara
Portion Boys Tammerfesteillä 2023, Kuva: Stara