Mies pyysi päästä omalle paikalleen elokuvateatterissa – öykkäri vastasi nyrkiniskulla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Floridalainen 63-vuotias mies oli ostanut VIP-liput Insidious: The Red Door -tapahtumaan AMC Pompano -elokuvateatteriin. Hän oli maksanut hyvistä paikoista lippuostoksen yhteydessä. Kun mies oli mennyt paikalleen, oli hän nähnyt toisen henkilön istuneen siinä.

Mies pyysi kohteliaasti väärällä paikalla istunutta pariskuntaa poistumaan. Väärällä paikalla istunut mies ei tehnyt muuta kuin tuijottanut. Sen jälkeen VIP-liput hankkinut luovutti, ja alkoi etsiä uutta istuinpaikkaa. Väärällä paikalla istunut mies alkoi ivaamaan, että pikkumies voisi juosta vaimonsa hoteisiin karkuun.

– Käännyin ympäri ja sanoin: ”Tiedät, etten ole tässä se, joka on pieni mies, sillä sinä istut paikallani, etkä pyytänyt anteeksi tai et edes kiittänyt, vaikka annoin sinun pitää paikat”, mies kertoi.

Tässä kohtaa öykkäri hyökkäsi lipunomistajan kimppuun ja iski nyrkillä nenään. Nenä murtui. Väärillä paikoilla istunut pariskunta poistui elokuvateatterista. Poliisi etsii edelleen elokuvateatterin pahoinpitelijää, NBC Miami uutisoi.