Antaako Taylor Swift anteeksi Kanyel Westille? Nauroi jo pelkästä ajatuksesta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kanye Westillä on ollut julkisesti jo vuosia riitaa Taylor Swiftin kanssa, koska Swift ei ollut tyytyväinen räppärin Famous-kappaleen lyriikoihin. Kappaleessa West laulaa olevansa niin hyvissä väleissä Swiftin kanssa, että hän voisi nähdä itsensä harrastamassa hänen kanssaan seksiä. Tämän jälkeen hän laulaa: ”I made that bitch famous”.

Taylor Swift suuttui lyriikoista, koska hän nimenomaan kielsi ilkeiden sanojen käyttämisen. Riita alkoi vuonna 2009. Nyt Taylor Swift on nauranut ajatukselle, että hautaisi sotakirveen Kanye Westin kanssa.

Taylor soitti vuoden 2017 kappaleensa This Is Why We Can’t Have Nice Things kiertueellaan Seattlessa. Hän kirjoitti kappaleen pitkästä kiistastaan Kanyen kanssa. Taylor alkoi nauraa laulaessaan anteeksiannosta, Rolling Stone uutisoi.

Kanye West on väittänyt, että hän on kysynyt Taylor Swiftiltä luvan kappaleen julkaisemiseen. Swift on puolestaan sanonut, että hän on antanut siunauksensa tietyille lyriikoille, mutta ei koskaan olisi hyväksynyt bitch-sanan käyttämistä. Tässä kohtaa kiista on kärjistynyt ja kumpikin osapuoli on väittänyt toisiaan valehtelijoiksi. Artistien välinen puhelinkeskustelu kuitenkin todistaa, että Kanye West ei noudattanut Taylor Swiftin pyyntöä.