Hämmentävä näky – viemärin kansi muutettiin skeittilaudaksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monien skeittailautojen dekit valmistetaan vaahterasta, mutta rampeilla ja kaduilla voi törmätä myös toisenlaisiin ratkaisuihin. Youtubessa jaetulla videolla selvitetään, voiko viemärin kansi toimia rullalaudan dekkinä.

Youtuben Aboringdayn-kanavan videolla viemärin kansi muuttuu skeittilaudaksi yllättävänkin helposti liittämällä siihen renkaat. Kokonaisuus kruunataan sähkömoottorilla. Perinteisen skeittilaudan sijaan kyseessä on siis sähköskeittilauta.

Valmistusvaiheen esittelyn jälkeen on aika selvittää, toimiiko idea käytännössä. Materiaali nimittäin on melkoisesti raskaampaa kuin vaahteraviiluista valmistetuissa laudoissa. Kasvonsa peittänyt koeajaja onnistuu kuitenkin videolla rullaamaan viemärinkansiviritelmällään siinä missä normaalillakin sähkörullalaudalla.