Kendall Jenner jätti rintaliivit kotiin – vilautus millien päässä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermalli ja julkkisperheen tytär Kendall Jenner on tehnyt menestyksekästä uraa mallina jo vuosien ajan. Jenner lähti taannoin mukaan myös alkoholibisnekseen ja lanseerasi oman alkoholibrändin, 818 Tequilan. Televisiossa hänet nähdään Kardashianien realitysarjassa.

Tällä kertaa Kendall on esitellyt denim-farkkuasua tyylikkäissä kuvissa, joissa hän on kuitenkin jättänyt takkinsa alta paidan ja rintaliivit kotiin. Kuvissa vilautus oli koko ajan vain millien päässä, mutta Jenner kaltoi asunsa kuitenkin tyylikkäästi.

Taannoin Jenner toimi Jacquemus-merkin näytösmallina muotinäytöksessä, jossa nähtiin erikoisia luomuksia. Kendall oli yksi malleista, jonka jalat olivat alushousumittaan saakka esillä. Yläosana toimi valkoinen hyvin runsas ja rypytetty luomus, joka oli kuin iso pallo. Sitä kritisoitiin somekeskusteluissa muun muassa vaivaksi.