Noloa! Kody Brown myöhästyi oman tyttärensä häistä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sisarvaimot-sarjasta tuttu Gwendlyn Brown meni naimisiin Beatriz Queirozin kanssa Flagstaffissa, Arizonassa aiemmin tässä kuussa. Juhlien jälkeen luultiin, että Kody Brown ja vaimonsa Robyn jättivät häät välistä, koska kaksikkoa ei näkynyt juhlien valokuvissa.

Myöhemmin selvisi, että Kody ja Robyn Brown osallistuivat juhlaseremoniaan, mutta he eivät onnitelleet tuoretta pariskuntaa millään tapaa julkisesti esimerkiksi sosiaalisessa mediassa. Gwendlynin uudessa YouTube-videossa 21-vuotias televisioperheen tytär on paljastanut hieman enemmän siitä, mitä hänen hääpäivänään tapahtui hänen, hänen isänsä Kodyn, hänen puolisonsa Robynin ja muiden paikalla olleiden vieraiden välillä.

– Isäni ja Robyn ovat omanlaisiaan. He saapuivat kaksi tuntia myöhässä ja viipyivät juhlissa vain hetken aikaa, Gwendlyn kertoi videolla ja paljastaa kaksikon keskittyneen hoitamaan Mykeltin vauvoja.

– Isälläni ei ollut sopivaa hetkeä ottaa valokuvaa kanssani. Minulla ei ole isäni kanssa valokuvaa omasta hääpäivästäni ja se on vähän hassua.

https://www.instagram.com/p/Cu0No7GPIsS/

https://www.instagram.com/p/CuzltNrOVQx/