Cher julkaisee oman jäätelön: Cherlato-jäätelörekka kiertää Los Angelesissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulajalegenda Cher on tehnyt menestyksekästä uraa jo vuosikymmenien ajan eikä nainen ole vieläkään hidastamassa tahtiaan. Nyt 77-vuotias laulaja tavoittelee unelmiaan jäätelöbrändin valmistajana. Hänen nimeään kantava kesäherkku on myynnissä ensin pelkästään Los Angelesin alueella kiertävässä rekassa.

– Kyllä, tämä pitää paikkaansa. Julkaisen oman gelatojäätelön. Olkaa valmiina Los Angeles! Kaikki tämä alkoi viisi vuotta sitten, ja nyt se on vihdoin tapahtumassa… Lisää tietoa tulee pian, artisti kirjoitti Twitteriin.

Laulajalegenda Cher on tapaillut nuorempia miehiä, mutta elelee tämän hetken tiedon mukaan sinkkuna. Hänen jäätelöbrändissään on naisen oma kuva, jossa laulaja on jääteötuutissa. Gelato on italialaista kotijäätelöä, mikä valmistetaan aina maitoon.