Paavo Pesusieni -ääninäyttelijän vaimo: ”Hän ei seurustele Ariana Granden kanssa”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ariana Granden paljastettiin taannoin eroavan aviomiehestään Dalton Gomezista. Artistin on sittemmin huhuttu olevan uudessa suhteessa. Uuden rakkaan henkilöllisyys on herättänyt koomisia väärinkäsityksiä.

Mediassa levinneiden huhujen mukaan Ariana Grande seurustelee Paavo Pesusieni -tähden kanssa. Sosiaalisessa mediassa tämän luultiin viittaavan Tom Kennyyn, joka on toiminut piirroshahmon ääninäyttelijänä vuodesta 1999 lähtien. Kennyn vaimo joutui oikomaan asioita uutista koskevan Instagram-julkaisun kommenteissa.

– Hei kaikki, olen naimisissa Paavo Pesusientä tv-ohjelmassa näyttelevän Tom Kennyn kanssa. Hän ei seurustele Ariana Granden kanssa. En tiedä, seurusteleeko Paavo Pesusientä musikaalissa näytellyt Ethan Slater laulajan kanssa. He ovat molemmat söpöjä ja kannatan suhdetta, Jill Talley kirjoitti.

Grande on siis yhdistetty näyttelijä Ethan Slateriin, jonka kanssa hän on mukana Wicked-musikaalin tulevassa elokuvaversiossa. Slater näytteli Paavo Pesusientä vuonna 2017 ensi-iltansa saaneessa Broadway-lavamusikaalissa.