Hailey Bieber kutsui Ashley Grahamin kylään – nautiskelivat viiniä ja juustoja kylpyhuoneessa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Supermalli Hailey Bieber on tunnettu kauneudestaan ja mallintöistään, mutta maailmanlaajuiseen julkisuuteen hän nousi kuitenkin viimeistään silloin kun hän meni naimisiin poptähti Justin Bieberin kanssa. Nykyään Hailey Bieber pitää myös omaa hyvin suosittua YouTube-kanavaa.

Hailey Bieber pitää YouTube-kanavallaan videosarjaa, jossa hän kutsuu vierailevia tähtiä hänen kylpyhuoneeseensa. Eräässä taannoisessa jaksossa naisen vieraaksi saapui 35-vuotias Ashley Graham, joka on nykyään kolmen pienen pojan äiti.

Mallikaksikko maisteli kylpyhuoneessa viinejä ja juustoja, ja keskusteli samalla elämästä ja esimerkiksi perheen perustamisesta. Hailey Bieber ei malta odottaa, että hän saa jonain päivänä lapsia Justin Bieberin kanssa.

Ashley Graham kertoi aloittaneensa mallin työt jo lapsena. Hänen äitinsä oli käskenyt naista pärjäämään ja luomaan itselleen uran mallina, tai muuten hänen täytyy mennä yliopistoon ja opiskella itselleen ammatti. Tämä motivoi tähteä, koska hänellä on keskittymishäiriö ja Ashley Graham ei halunnut mistään hinnasta mennä opiskelemaan.