Mies haluaa olla susi – käytti omaisuuksia karvaiseen naamiaisasuun

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Japanilainen Toru Ueda haluaa elää eläimenä. Hänen ihailemansa villipeto on susi, joka on kiehtonut miestä lapsuudesta asti. Suden roolin omaksuminen ei ole vaikeaa, sillä hän on teettänyt sitä varten mahdollisimman aidolta eläimeltä näyttävän susipuvun.

Ueda maksoi naamiaisasustaan kolme miljoonaa jeniä, eli noin 19.000 euroa. Hän esitti aiemmin sutta salatun henkilöllisyyden turvin, mutta halusi tulla kaapista ulos mieltymyksensä kanssa. Mies on 32-vuotias moottoriteitä suunnitteleva insinööri, The Times uutisoi.

Hän nauttii suden roolista. Mies korostaa, että hän ei pukeudu hänen susipukuun julkisella paikalla, vaan sujahtaa siihen kotona rentoutuakseen ja unohtaakseen ongelmansa. Susirooli on niin vahva, että hän unohtaa toisinaan sen aikana olevansa ihminen.