Tupac Shakurin sormus huutokaupattiin jättihintaan – suosikkiräppäri paljastui ostajaksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Edesmenneen hiphop-tähti Tupac Shakurin suunnittelema ja omistama sormus huutokaupattiin taannoin jättihintaan Yhdysvalloissa. Myyntihinta kohosi 1 016 000 dollariin eli noin 920 000 euroon. Sormuksen ostajaksi on sittemmin paljastunut kanadalainen räppäri Drake. Sotheby’s-huutokauppakamarin toimesta myyty, kruunun muotoinen sormus oli Tupac Shakurin itsensä suunnittelema.

Hän käytti sitä viimeiseksi jääneen julkisen esiintymisensä aikana vuoden 1996 MTV Video Music Awards -gaalassa. Tupac menehtyi jouduttuaan ammutuksi Las Vegasissa vain vähän yli viikkoa myöhemmin. Drake paljasti myöhemmin Instagramin Tarinat-osiossa olevansa sormuksen nykyinen omistaja.

Sotheby’s vahvisti CBS-uutissivustolle Draken tehneen huutokaupan voittohuudon. Sormuksen arvioitiin ennakkoon menevän kaupaksi noin 300 000 dollarilla, joten lopullinen myyntihinta nousi moninkertaisesti odotuksia suuremmaksi.