Uskotko silmiäsi? Mies ratkaisi kolme Rubikin kuutiota jongleeratessaan niitä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rubikin kuution ratkominen mahdollisimman nopeassa ajassa on oma taitolajinsa. Kiinalainen Li Zhihao ei tyydy pelkästään ratkomaan pulmapeliä vauhdilla, vaan tekee sen tavallista hämmentävämmällä tavalla.

Li Zhihao esitteli yhdistettyjä jongleeraus- ja pulmanratkontataitojaan italilalaisessa Lo Show dei Record -ennätysohjelmassa. Hän jongleerasi kolmea Rubikin kuutiota ja ratkoi ne suorituksensa aikana. Ennätyksen rikkonut suoritus kesti 3 minuuttia ja 16 sekuntia.

Li oli jo ennestään rikkonut samaisen maailmanennätyksen. Hän ratkoi kolme Rubikin kuutiota 3 minuutissa ja 29 sekunnissa jongleeratessaan niitä heinäkuussa 2022 Kiinan Xiamengissä. Hän siis onnistui parantamaan edellistä omaa ennätystään 13 sekunnilla.