Kendall Jenner esitteli suosikkidrinkkinsä – valmistetaan omasta tequilasta

Lifestyle Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallina ja Kardashianin perheen toiseksi nuorimpana tyttärenä tunnettu Kendall Jenner on tehnyt menestyksekästä uraa mallina jo useamman vuoden ajan. Jenner lähti taannoin mukaan myös alkoholibisnekseen ja lanseerasi oman alkoholibrändin, 818 Tequilan.

Nyt Kendall Jenner nähdään hänen äitinsä ja managerinsa Kris Jennerin kanssa 818 Tequilan julkaisemalla YouTube-videolla, jossa naiset esittelevät omat suosikkidrinkkinsä. Drinkeissä käytetään tequilaa, joka on tietenkin naisen oman merkin valmistamaa.

Naiset valmistavat Tom Collins, Old Fashioned ja Cosmopolitan -drinkit, mutta käyttävät alkoholina vodkan ja viskin sijaan tequilaa. Naiset maistavat aluksi drinkkejä niiden alkuperäisellä reseptillä valmistettuina ja tekevät sen jälkeen saman juomasekoituksen tequilaa käyttäen.