Sointu Borg riemuitsee kirjansa menestyksestä: ”Älytöntä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Diili-ohjelmasta suomalaisille tunnetuksi tullut Sointu Borg toimii nykyisin muun muassa puhujana ja kirjailijana. Hän on suorasukaisuutensa ansiosta ymmärrettävästi suosittu puhuja eri ikäisten tapahtumissa. Ymmärrettävästi Borg niittää suosiota myös sosiaalisessa mediassa. Nyt hänen kirjastaan on tullut hitti.

Taannoin Tammerfestin juontanut räväkkä julkkiskaunotar iloitsee nyt sosiaalisessa mediassa, kun hänen kirjansa Röyhkeästi rohkea – Näin haistavat asialliset vitut on noussut Suomen toiseksi myydyimmäksi painetuksi tietokirjaksi kesä-heinäkuussa.

– Haukio painaa edellä, mutta tämä presidentin rouvalle suotakoon. ÄLYTÖNTÄ! Ja ennen kaikkee kiitos teille. Ihan huippua, Sointu iloitsee.

Sointu Borgilla on Instagramissa noin 100 000 seuraajaa. Taannoin hän kertoi nuoremmille seuraajilleen, ettei heidän kannata vertailla omaa elämäntilannetta, saavutuksia, työtilannetta tai parisuhdetta muihin ihmisiin. Neuvo saikin suuren suosion.