Yle: Popedan viimeinen keikka näkyy Tampereen hotelleissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomirockyhtye Popeda jättää hyvästit Tampereella 2. syyskuuta. Ratinan Stadionilla järjestetään tuolloin suosikkiyhtyeen viimeinen esiintyminen eli Popeda – Vihonviimeinen pläjäys. Keikka näkyy jo Ylen mukaan Tampereen majapaikkojen varauksissa.

Mikäli yöpaikkaa Popedan keikan aikoihin ei ole vielä löytynyt, on syytä toimia nopeasti. Ylen mukaan lähes kaikki Tampereen keskustan hotellit, kuten Sokos, Lapland ja Scandic, ovat keikkapäivänä täyteen varattuja. Airbnb-palvelussa löytyy kuitenkin vielä tarjontaa.

Myös itse tapahtuman liput alkavat olla finaalissa. Niitä on kuitenkin edelleen jonkin verran vapaana Ratinan Stadionin taka- ja sivukatsomoihin. Lippu.fi-palvelun mukaan kyseisissä K-18-katsomoissa voi olla mahdollinen näkörajoite.

Suomen pitkäikäisimpiin aktiivisesti keikkaileviin yhtyeisiin lukeutuva Popeda perustettiin vuonna 1977. Päätöskonsertissa nähdään ennen pääesiintyjää illan kello 18 avaava Martti Servo & Napander sekä 19.15 esiintyvä Vesterinen Yhtyeineen. Popedan on määrä nousta lavalle kello 20.30.