Gisele Bündchen upeampi kuin koskaan – kuumat kuvat Voguessa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Gisele Bündchen on yksi menestyksekkäimmistä malleista. Nainen on viime aikoina keskittynyt perhe-elämäänsä, jota ravisutti viime vuoden lopulla avioero. Gisele Bündchen ja Tom Brady päättivät erota 13 vuoden liiton jälkeen. Pariskunnalla on yhdessä kaksi lasta, 10-vuotias Vivian Lake Brady ja 13-vuotias Benjamin Rein Brady.

Gisele Bündchen palasi mallin töidensä pariin kunnolla helmikuussa. Nyt supermalli nähdään Brasilian Voguen kannessa ja upeissa kuvissa, joissa naiselle on loihdittu upeita tyylejä. Kuvissa korostuvat naisen persoonallisen kauneuden lisäksi myös 43-vuotiaan mallikaunottaren treenattu vartalo.

Nainen on keskittynyt viime aikoina vain lapsiinsa ja mallin uransa uudelleen rakentamiseen. Ulkomaisissa medioissa alkoi kuitenkin taannoin kiertämään huhuja, että Gisele Bündchenilla olisi suhde hänen Ju-Jutsu-ohjaajansa Joaquim Valenten kanssa.