Katy Perryn Las Vegasin konsertit lähestyvät loppuaan – kahden vuoden rupeama päättyy

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Katy Perry keskittyy tällä hetkellä uuden musiikin luomiseen ja tuomarointiin American Idol -televisio-ohjelmassa. Artisti on samanaikaisesti esiintynyt myös Las Vegasissa, mutta pitkä konserttirupeama alkaa lähestymään nyt loppuaan.

Katy Perry on esiintynyt Las Vegasissa Resorts World -teatterissa joulukuusta 2021 lähtien, mutta hänen PLAY-nimisen shownsa esityspäivät loppuvat marraskuussa. Katy Perryn konsertti oli täynnä värien ilottelua ja leikkisiä lavasteita, joiden avulla hän halusi onnistua viihdyttämään sekä aikuisia että lapsia esityksellään.

Katy Perryllä on näyttelijä Orlando Bloomin kanssa yhdessä kolmevuotias tytär Daisy. Kiireisen arjen keskellä äitinä oleminen on naisen mukaan toisinaan haastavaa, mutta hän kuitenkin rakastaa tyttärensä kasvattamista ja sitä, että säännölliset työajat mahdollistavat sen, että hän saa itse kuljettaa tytärtään esikouluun.

Tällä hetkellä Katy Perry valmistelee uutta levyään ja kirjoittaa musiikkia. Naisen mukaan hänen elämänsä on onnellista ja se näkyy myös tulevassa musiikissa, joka on Katy Perryn mukaan kevyttä ja kepeää.