Rihanna julkaisi imetyskuvansa somessa – mainoksen vuoksi tietenkin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Rihanna paljasti helmikuussa olevansa jälleen raskaana ja odottavansa ASAP Rockyn kanssa toista lasta. Äitiyttä rakastava Rihanna poseeraa nyt upeissa Savage X Maternity -mainoskuvissa esikoislapsensa RZA:n kanssa.

Savage X Fenty julkaisi Instagram-kanavallaan kauniita kuvia, joissa Rihanna pitää sylissään poikaansa ja imettää häntä. Kuvissa esiteltiin poptähden päällä uusia Rihannan suunnittelemia imetysliivejä, joiden toimivuuden nainen itse esittelee kuvissa.

Rihannan ja ASAP Rockyn esikoislapsi syntyi toukokuussa 2022. Supertähtien pojan pitkään mysteerinä olleen nimen inspiraationa toimi hiphop-kokoonpano Wu-Tang Clanin räppärilegendan taiteilijanimi, ja pojan nimeksi annettiinkin RZA Athelston Mayers.