Bethenny Frankel esitteli hämmentävän illallisensa – onko tämä vitsi?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

TikTokissa moni pukeutumiseen, meikkaamiseen ja ruokaan liittyvä trendi saa alkunsa. Nyt sovelluksessa on alkanut trendaamaan ”Girl Dinner”, joka tarkoittaa vapaasti suomennettuna tyttöjen illallista.

Nyt realitytähti ja bisnesnainen Bethenny Frankel esitteli hänen TikTok-kanavallaan oman helpon illallisensa yhdelle. Nainen esittelee videolla miten hän valmistaa yhden ison perunan mikrossa ja lisää siihen voita, mausteita ja raejuustoa. Tämän aterian nainen syö yleensä yksin omassa sängyssään.

Tyttöjen illallisessa on kyse siitä, että yksin elävät naiset esittelevät mitä he syövät ja millaisen aterian keksivät kasata jääkaapin sisällöstä silloin kun heitä ei huvita laittaa ruokaa. Tällaisia aterioita ovat myös esitelleet naiset, joilla on puoliso, mutta jonka kanssa he eivät kyseisenä iltana halua illallistaa, koska heidän ei tee mieli kokonaista ateriaa.

@bethennyfrankel Come for me for my appearance. But my potato HITS #girldinner #potato ♬ original sound – Bethenny Frankel