John Legend ja Chrissy Teigen esittelivät kotinsa – upea kartano Beverly Hillsissä

Koti & Asuminen Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Muusikko John Legend ja malli Chrissy Teigen saivat kesäkuussa neljännen lapsensa kun heidän perheeseensä syntyi sijaissynnyttäjän avulla toinen poika. Pariskunta muutti muutama vuosi sitten uuteen kotiin, jota he esittelevät nyt Architectural Digest -kanavan tuoreimmalla videolla.

John Legend ja Chrissy Teigen toivottivat arvostetun sisustuslehden kuvaajat tervetulleeksi upeaan Beverly Hillsin kotiinsa. Kodin kaunis ja persoonallinen sisustus on Jake Arnoldin käsialaa. Kodin sisustuksessa yhdistyvät kauniisti kovat materiaalit ja pehmeät sekä neutraalit värit muutamalla raikkaammalla värillä maustettuna.

Sisustuksesta erikoisen tekee se, että lähes jokainen kaluste on pyöreäkulmainen. Pöydät ovat pyöreitä, keittiön tason kulmat on pyöristetty ja myös valaisimissa nähdään pyöreitä muotoja. Vaikka sisustus on hillitty ja tehty aikuiseen makuun, myös lapsia on ajateltu leikkisissä liukumäissä ja pallomeressä, joka löytyy lasten huoneesta.