Lottie Moss ei ole väleissä siskopuolensa kanssa – Kate Moss ei halua olla tekemisissä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lottie Moss on brittiläinen mallikaunotar, joka on noussut laajempaan tunnettuuteen Kate Mossin pikkusiskona. Lottie Moss seurasi siskopuolensa jalanjälkiä muotialalle ja allekirjoitti ensimmäisen sopimuksensa Storm Model Management -mallitoimiston kanssa vuonna 2014. Tällä hetkellä tähti työskentelee Premier Models -mallitoimiston listoilla.

Lottie Mossin kiinnostus mallialaa kohtaan ei ole kuitenkaan lähentänyt siskoja. Lottie Moss on kertonut Daily Mail -sivuston mukaan, että he eivät koskaan ole olleet läheisiä Katen kanssa. 25-vuotiaalla Lottiella ja 49-vuotiaalla Katella on suuri ikäero, mutta siitä huolimatta Lottie ei pienenä voinut ymmärtää sitä minkä vuoksi Kate ei halunnut muodostaa hänen kanssaan kunnollista sisarussuhdetta.

Lottie Moss sai jo nuorena tietää, että Kate Moss ei halua olla missään tekemisissä hänen kanssaan. Lottie on vanhempana oppinut ymmärtämään, että perhesuhteet voivat olla monimutkaisia. Kylmistä ja etäisistä väleistä huolimatta Lottie Moss on kertonut arvostavansa ja rakastavansa siskopuoltaan.