Tässä on Harry Stylesin uusi rakas – iski silmänsä näyttelijään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

One Direction -poikabändistä alun perin tunnetuksi tullut brittiläinen poptähti Harry Styles on löytänyt uuden rakkaan. Aiemmin mies nähtiin malli Emily Ratajkowskin kanssa, mutta heidän suhteensa ei kuitenkaan kestänyt paria kuukautta pidempään.

Nyt 29-vuotias Harry Styles on alkanut tapailemaan 28-vuotiasta Taylor Russellia. Russell on näyttelijä ja malli, joka esiintyy tällä hetkellä The Effect -nimisessä näytelmässä Britannian kansallisteatterissa. Daily Mail -sivuston mukaan pariskunta on jo vahvistanut julkisesti seurustelevansa.

Harry Styles ja Taylor Russell on nähty julkisesti yhdessä jo muutamaan otteeseen. Silminnäkijöiden mukaan Styles näyttää palvovan Taylor Russellia ja hänen kauneuttaan eikä saa naisesta silmiään irti aina silloin kun hän on lähistöllä.