Eva Longoria biksuissa uima-altaalla – fanit ylistävät naisen vartaloa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Täydelliset naiset -sarjasta tutuksi tullut näyttelijä Eva Longoria meni kuusi vuotta sitten naimisiin José Bastonin kanssa ja perusti perheen. Tähti teki juuri debyyttiohjauksensa elokuvassa Flamin’ Hot, minkä lisäksi hän on tehnyt kovasti töitä sen eteen, että hän on saanut siron vartalon takaisin vanhoihin mittoihinsa lapsen saamisen jälkeen.

Raskauden jälkeen 47-vuotias Eva Longoria on viettänyt paljon aikaansa kuntosalilla karistaakseen raskauskilot. Nyt nainen esitteli Instagram-kanavallaan hänen 9,5 miljoonan seuraajansa iloksi kovan työn tuloksia, jotka todella näkyvät.

Eva Longoria julkaisi kaksi kuvaa, joissa nähdään miten nainen on nousemassa pois uima-altaasta. Naisella on yllään vihreät pienet narubiksut, jotka esittelevät naisen selvästi erottuvia vatsalihaksia. Näyttelijän julkaisun kommenttikenttä on arvatenkin täyttynyt ylistävistä kommenteista ja liekkiemojeista.