Adele keskeytti keikkansa – paljasti pariskunnan vauvan sukupuolen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja Adele on tunnettu useista hittikappaleista ja hänen vahvasta äänestään. Naisen pitkähkö julkaisutauko päättyi kaksi vuotta sitten kun hän julkaisi 30-nimeä kantavan albuminsa. Tällä hetkellä tähti keikkailee ahkerasti uuden materiaalinsa kanssa.

Keikoilla suuret artistit auttavat fanejaan toisinaan tekemään ikimuistoisia kosintoja kesken konsertin. Tällä kertaa 35-vuotias Adele auttoi yleisössä olevaa pariskuntaa ilmoittamaan heidän tulevan vauvansa sukupuolen kesken keikan.

Chris Daren julkaisemalla Instagram-videolla nähdään miten pariskunta saatetaan lavan eteen tapaamaan Adelea. Adele ottaa käsiinsä lääkärin kirjoittaman paperin, jossa lapsen sukupuoli ilmoitetaan. Nyt Adele viimein paljastaa, että pariskunta odottaa poikaa, hän herkistyy itsekin kyyneliin.